A1 Werkplan is sinds 2006 gespecialiseerd in de werving en tijdelijke tewerkstelling van technici op verschillende opleidingsniveaus.

Ons snelgroeiende bedrijf is een dochteronderneming van de ENCODE Group.

Wij bieden voornamelijk banen aan voor de bouw en installatie. Beschikbare specialisten zijn pijpfitters, flens monteurs, lassers, E&I technici, loodgieters, schilders en timmerlieden. Wij bemiddelen voor deze gekwalificeerde technische medewerkers.

Ons bureau richt zich voornamelijk op de sectoren chemie, olie & gas, energie en voeding, maar heeft ook uitgebreide kennis en ervaring van de arbeidsmarkt in andere segmenten.

Bij A1 Werkplan gaan we verder dan het werven van deskundige medewerkers. Ook bemiddelen we tussen opdrachtgevers en hun zelfstandige technici. Ook detachering van medewerkers is mogelijk via onze bemiddeling.

Dankzij goede, persoonlijke contacten met zowel bedrijven als werkzoekenden kan A1 Werkplan bijna altijd een match realiseren.


jan-de-pijper-square.jpg

Jan de Pijper, Consultant

Jan is met zijn meer dan 20 jaar ervaring in de technische uitzendbranche de persoon die op zoek gaat naar de geschikte kandidaten. Met zijn netwerk in Nederland en o.a. Portugal is hij een ervaren recruiter die altijd de juiste kandidaat kan vinden.

Ben je op zoek naar werk of zoek je technisch personeel, neem dan contact op met Jan.


Linkedin  E-mail


Mitchell Krause, Consultant

Mitchell is het contact voor uitzendkrachten en klanten in Zuid Nederland. Zoek je werk of zoek je personeel, neem contact op met Mitchell en hij zal invulling geven aan je vraag. Met zijn jaren lange ervaring in de recruitment en uitzend wereld heeft hij de juiste kennis om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Linkedin  E-mail

mitchell.jpg


Het team

peter-klaassen-square.jpg

Peter Klaassen, Directeur

Peter is Directeur van A1 werkplan BV en A1 Werkplan West BV en richt zich voornamelijk op de financien en de optimalisatie van interne processen. 
Met jarenlange ervaring in de projecten weet Peter precies wat de werkzaamheden van de uitzendkrachten inhouden. Daarnaast heeft hij veel ervaring als Project Manager. Bij de aanpak van projecten kan Peter de klant op de juiste manier adviseren.Linkedin  E-mail