Goed voor werkgevers

Voor industriële klanten biedt A1 Werkplan een breed scala aan ondersteunende diensten. Deze dienstverlening omvat de werving en selectie van kandidaten, de afhandeling van administratieve processen, de begeleiding van de overname van personeel en de complete payrolling.

Werkgevers hebben toegang tot de omvangrijke kennis van A1 Werkplan over uiteenlopende technische marktsegmenten. Ons bureau richt zich primair op chemie, olie en gas, energie en voeding maar heeft ook uitgebreide kennis en ervaring van de arbeidsmarkt in andere sectoren.

Goed voor werknemers en werkzoekenden

Voor werknemers garandeert A1 Werkplan:

  • tijdige betaling
  • persoonlijke contacten
  • korte communicatielijnen
  • flexibiliteit
  • 24/7 bereikbaarheid
  • een uitgebreid pakket met opleidingsmogelijkheden

Uitstekende mogelijkheden om een tijdelijke functie om te zetten in een vast contract dragen ook bij aan de aantrekkingskracht van het werken met een A1 werkplan.

A1 Werkplan maakt sinds 2016 deel uit van de ENCODE Group en heeft twee vestigingen in Nederland: in Urmond (Zuid-Nederland) en in Hoogvliet-Rotterdam, dat tevens het hoofdkantoor is van de ENCODE Group.

Erkend en gecertificeerd

A1 Werkplan is als erkend uitzendbureau in het bezit van belangrijke certificaten zoals het lidmaatschap van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen), VCU-certificaat (2007/04 2011/05) en VCA (2017/6.0) voor veiligheid en gezondheid, de NEN 4400-1 voor de SNA (Stichting Normering Arbeid) en ISO 9001 certificering.

VCU staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

NEN 4400-1 is één van de belangrijkste certificaten in de uitzendbranche. Het belangrijkste doel van de NEN 4400-1 is het beperken van de risico’s op boetes en schadeclaims van de Belastingdienst en andere overheidorganisaties.


certificering logos A1 werkplan.JPG