Instrumentatiefitters

Bedrijfsinformatie

Voor een project zijn wij op zoek naar ervaren instrumentatiefitters. Je kan per direct starten aan dit project voor ongeveer 2 maanden. Het is van belang dat je een geldig VCA certificaat hebt. Daarnaast moet je goed Engels en/of Nederlands spreken.    

Functie

Als ervaren instrumentatiefitter ben je expert in het buigen van diverse soorten rvs tubing, Het lezen en begrijpen van de P&ID 's is voor jou standaard.
Je komt in het veld verschillende pijpdiameters tegen, met name 6 en 10 mm, 10 mm, ook wel 1/4" en 1/2"Het afmeten, afteken, zagen, buigen en fitten van deze tubes is een dagelijkse bezigheid. Je gaat werken aan Skid's. Dit zijn mobiele installaties voor de (petro)chemie. 


Voor dit werk is een Swagelock certificaat nodig. Heb je dit niet moet je eerst een test doen om te bepalen of jouw kennis en vaardigheden voldoende zijn 


 

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?  • Ervaring met het werk als instrumentatiefitter

  • Je hebt een geldig vca certificaat;

  • Per direct beschikbaar voor de duur van het project

  • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engels taal;

Aanbieding

Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris met wekelijkse betaling. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Inlichtingen

recruitment@a1werkplan.nl


 

Locatie

Rotterdam area Nederland
Laatste wijziging: 09 May 2024
A1 Werkplan
CONTRACTOR