• Logistiek
 • Horeca
 • Administratief
 • Techniek
 • Logistiek
 • Horeca
 • Administratief
 • Techniek

A1 werkplan

A1 Werkplan BV, het constructie detacheringsbureau van Encode Group


Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen de ENCODE Group BV.
Binnen de ENCODE Group hebben we 3 bedrijven, namelijk THE BADGER COMPANY als engineering bureau, DBP MANAGEMENT voor Project Management en Consultancy en REGDAB Recruitment Services voor het detacheren van engineers.
Met ingang van 1 juli 2016 hebben we daar het 4e bedrijf aan toegevoegd en hebben wij A1 Werkplan B.V. ,het detacherings bureau voor constructie personeel, overgenomen.

A1 Werkplan B.V. heeft een goede reputatie als organisatie, waarin de kwaliteit van het ter beschikking gesteld personeel tegen een betaalbare prijs centraal staat. Wij zijn dan ook verheugd dat wij A1 Werkplan B.V. onder onze hoede kunnen nemen en daarmee de activiteiten van ENCODE GROUP kunnen uitbreiden en complete projecten kunnen ondersteunen, zowel voor engineering, project management als ook de uitvoering.

A1 Werkplan B.V. blijft het vertrouwde adres voor goed constructie personeel en garandeert de service die u de afgelopen 10 jaar van hun gewend bent.
De werknemers van A1 Werkplan B.V. zullen worden overgenomen en A1 Werkplan B.V. zal haar activiteiten onder de zelfde naam voortzetten.

A1 Werkplan

‘De mensen maken het verschil’. Dáár geloven wij heilig in. Die overtuiging is ons uitgangspunt en tegelijk onze drijfveer om elke dag opnieuw alles uit de kast te halen om voor onze opdrachtgevers de beste kandidaten in hun sector te vinden. Diezelfde drijfveer leggen wij ook aan de dag bij het helpen van mensen die op zoek zijn naar een leuke baan in een passende werkomgeving.

Van oudsher zijn wij gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van zowel LBO-, MBO- als HBO-kandidaten in de sectoren techniek, bouw en logistiek. Inmiddels beschikken we ook over ruime kennis en ervaring van de arbeidsmarkt in andere segmenten. 

Maar A1 Werkplan doet meer dan uitzenden en detacheren van personeel in loondienst. Wij bemiddelen ook tussen opdrachtgevers en ZZP’ers. Wij kennen de markt en de opdrachtgevers, weten precies wat er nodig is en wat er gevraagd wordt. Dankzij persoonlijk en intensief contact met werkgevers en werkzoekenden (ook ZZP’ers) kunnen we een prima match tot stand brengen.

A1 Werkplan ont-zorgt: wij regelen alles, van werving en selectie van geschikte kandidaten tot begeleiding bij overname van personeel naar de opdrachtgever, en van het afhandelen van alle administratieve processen tot aan volledige payroll toe. Payroll houdt in dat wij het juridisch werkgeverschap voor medewerkers overnemen van de werkgever. De medewerkers zijn dus op papier in dienst bij A1 Werkplan, wat dus ook betekent dat wij alle daarbij behorende verantwoordelijkheden en risico's dragen.

Onze opdrachtgevers

Ofschoon A1 Werkplan al jarenlang een betrouwbare samenwerkingspartner is voor diverse grote bedrijven, hebben wij onze huidige status vooral bereikt dankzij de vele opdrachten uit het Midden- en Kleinbedrijf.

In the spotlight

 • Elektromonteur bordenbouwer

  Midden-Limburg, Zuid-Limburg
  Techniek, Elektrotechniek, electronica

  nu reageren
 • Machier Fitter / Machine Bankwerker

  Midden-Limburg, Zuid-Limburg
  Techniek, Metaal

  nu reageren